RADIOGRAFIE, ECHOGRAFIE & CHIRURGIE.

De juiste diagnose, de gepaste ingreep.

Voor dierenarts David Boel heeft diergeneeskunde en medische beeldvorming geen geheimen. Nieuwe technologieën worden op de voet gevolgd en op het vlak van diergeneeskunde staat de dierenartspraktijk in Zele ver.

Digitale radiografie

Met onze digitale röntgenapparatuur zijn we perfect in staat de structuren en botten van uw dier in beeld te brengen. Heel wat problemen kunnen we detecteren en vervolgens adequaat behandelen. Medische problemen zoals gasophoping, blaasstenen, abcessen, breuken, artrose, … kunnen we feilloos in beeld brengen. Zo kunnen we snel knopen doorhakken en de juiste beslissing nemen voor het welzijn van uw dier.

Echografie

Een echo brengt de organen van uw dier in beeld, zodat we problemen tijdig kunnen opsporen. Vaak is een lichte vorm van verdoving nodig om een goed beeld te krijgen. Voor we tot een echografie overgaan wordt uw dier steeds grondig onderzocht.

Chirurgie

Soms kan een chirurgische ingreep de enige oplossing blijken. Deze ingrepen worden uitgevoerd in onze moderne operatieruimte in de praktijk. Deze is voorzien van state of the art toestellen. U kan onder meer bij ons terecht voor castratie, wondbehandeling, het verwijderen van tumoren, oogchirurgie en staartamputatie. Ook andere ingrepen zijn mogelijk.

Contacteer ons en/of maak een afspraak.

Een radiografie, echografie of vragen over een chirurgische ingreep bij uw dier? Contacteer ons of maak gelijk een afspraak. 

Maak een afspraak